TRADEMARK & INTEGRITETSPOLICY

Trademark & Copyright

Emmaljunga Barnvagnsfabrik AB
Kronobergsvägen 14
S-28022 Vittsjö
Sweden
www.emmaljunga.com/da

ID. – Nr.: SE556462-850001
Hässleholm/Sweden

COPYRIGHT
Copyright Emmaljunga Barnvagnsfabrik AB 2017. All rights reserved. The information presented is the property of Emmaljunga Barnvagnsfabrik AB and represents the most up-to-date information available at the time of publication. No warranty or guarantee can be given regarding the current validity, accuracy or completeness of the information and data provided. This also applies to all other websites referred to by a so-called hyperlink. Nor is Emmaljunga Barnvagnsfabrik AB responsible for the content of such websites.

The text, images, graphics, sound files, animation files, video files are all subject to Copyright and other intellectual property protection. These objects may not be copied for commercial use or distribution, nor may these objects be modified or reposted to other sites.

The text, images, graphics, sound files, animation files, video files are all subject to Copyright and other intellectual property protection. These objects may not be copied for commercial use or distribution, nor may these objects be modified or reposted to other sites.

 

Under no circumstances does the information on the websites constitute a legal undertaking. Emmaljunga Barnvagnsfabrik AB reserves the right to alter or supplement the information or data provided as the need arises. No legal claims can be derived from the subject areas outlined here. Our prices are solely non-binding in every respect.

Emmaljunga Barnvagnsfabik AB shall not be liable for direct or indirect loss arising from the use of the information or data found on this website. No rights and obligations exist between Emmaljunga Barnvagnsfabrik AB and the individual user of the website or third parties.

The contents of Emmaljunga Barnvagnsfabrik AB are protected by copyright. Neither all nor any part of the contents may be reproduced and/or published or saved in an information system without the prior written consent of the author. All the information or data, their use and all acts, acquiescence and omissions connected with the website of Emmaljunga Barnvagnsfabrik AB shall be subject exclusively to Swedish law to the exclusion of international law. The place of performance and exclusive place of jurisdiction is Hässleholm, Sweden.

INFORMATION ABOUT COOKIES
En cookie er en lille tekstfil, der sendes fra en hjemmeside og gemmes lokalt på den besøgendes harddisk.Du kan i din browser vælge en indstilling som gør at du får en besked inden et websted sender en cookie til din computer. Du kan derefter vælge at acceptere eller afvise cookien. Du kan også vælge ikke at modtage cookies overhovedet. Du kan afvise cookies ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender.Hvis du vælger ikke at acceptere cookies, kan du stadig besøge vores hjemmeside, men det kan påvirke funktionaliteten.

Vi har valgt at bruge cookies til at gemme oplysninger, herunder din placering, så du kan finde din nærmeste forhandler på kortet. Cookien fortæller os om, du har besøgt hjemmesiden tidligere, og hvilke sider du har besøgt.

Emmaljunga Barnvagnsfabrik AB bruger ikke cookies for at gemme personlige oplysninger om dig, men kun for at lette dit besøg på webstedet og for at overvåge antallet af besøgende på hjemmesiden (Google Analytics).

ANVENDELSE AF DINE PERSONOPLYSNINGER
Når du opgiver dine personoplysninger hos os godkender du at Emmaljunga Barnvognsfabrik AB anvender disse oplysninger i vor virksomhed og ligeledes videre sender dem til den forhandler du har valgt. Emmaljunga Barnvagnsfabrik AB ejer et register over koncernens kunder samt forbruger som har valgt at kontakte os. Registret indeholder navn, telefon, leveringstid og indkøbsoplysninger vedr. dine valgte produkter samt serienummer hvis du registrerer din vogn hos os. Oplysningerne indsamles fra dig ved din forespørgsel, dine kommentarer til os eller fra din registrering af din vogn.

Disse oplysninger bliver brugt af virksomheden Emmaljunga , for levering af produkter mv og som grundlag for statistik og markedsføring. Dataene analyseres og grupperes til udvælgelse, prioritering og planlægning af kontakter med dig. Markedsføring kan ske via e-mail og SMS bruges kun i et eksisterende forhold eller ved samtykke. Dine personlige oplysninger videre sendes kun til den forhandler, du har valgt.

Dine personlige oplysninger fra din forespørgsel lagers max. 1 år i vores register. Oplysningerne fra din registrering af vogn opbevares i en årrække, så vi er i stand til at kontakte dig i tilfælde af behov for vigtige produkt- eller sikkerheds oplysninger. Du har ret til at foretage en skriftlig anmodning om udskrift fra registeret uden beregning eller en rettelse / sletning af alle fejlagtige oplysninger om dig.

Du kan også låse data mod markedsføring. Vi kan også bruge dine oplysninger til markedsføringsmæssige formål, men kun når disse oplysninger vedrørende dig om fremtidige produkter og opdateringer.

PERSONDATALOVEN
Emmaljunga Barnvognsfabrik AB håndterer de fra forbrugeren oplyste personoplysninger jfr. persondataloven (LOV nr 429 af 31/05/2000) og vores forhandler forpligter sig til at følge persondataloven. Oplysningerne må kun bruges til at kontakte forbrugeren vedr. E-forespørgsel angående Emmaljungas produkter. Informationerne bruges ikke i anden sammenhæng end at håndtere forbrugerens forespørgsel. Informationerne lagres ikke til brug i anden markedsføring eller videre sendes til tredje part.