INFO OM SIKKERHED

Dit barns sikkerhed er vores første prioritet.

Hvert år udfører Emmaljunga flere forskellige tests på stoffer og komponenter i vores produkter før og under produktionen for at sikre, at vores produkter opfylder de forskellige lovkrav inden for EU (REACH) og de standarder, der gælder for
produktgruppen barnevogne.

Vi stræber altid efter at sikre, at de produkter, vi producerer, opretholder de højeste standarder for kvalitet og sikkerhed.

Vores produkter skal overholde REACH-lovgivningen (EC No 1907/2006), som er en kemikalielovgivning i Europa, der regulerer kemikalier, der kan være skadelige for mennesker eller natur. For at sikre, at vi overholder lovgivningen, underskriver alle vores leverandører vores kemikaliepolitik, som er i overensstemmelse med REACH-forordningen.

Vi tester alle produkter i produktudviklingsfasen for at sikre produktsikkerheden.

Prøver tages regelmæssigt fra det nuværende sortiment og testes af et uafhængigt, akkrediteret testinstitut.

Hvis Emmaljungas NXT90B samles og anvendes i henhold til brugsanvisningen, er det vores vurdering, at produktets kemiske indhold er lavere eller i overensstemmelse med de lovkrav, der i dag gælder i Danmark eller inden for EU. Hvis du bruger eller har til hensigt at bruge en Emmaljunga NXT90B, kan du gøre det som normalt.