TRADEMARK & TIETOSUOJA

Trademark & Copyright

Emmaljunga Barnvagnsfabrik AB
Kronobergsvägen 14
S-28022 Vittsjö
Sweden
www.emmaljunga.com/fi

ID. – Nr.: SE556462-850001
Hässleholm/Sweden

COPYRIGHT
Copyright Emmaljunga Barnvagnsfabrik AB 2017. All rights reserved. The information presented is the property of Emmaljunga Barnvagnsfabrik AB and represents the most up-to-date information available at the time of publication. No warranty or guarantee can be given regarding the current validity, accuracy or completeness of the information and data provided. This also applies to all other websites referred to by a so-called hyperlink. Nor is Emmaljunga Barnvagnsfabrik AB responsible for the content of such websites.

The text, images, graphics, sound files, animation files, video files are all subject to Copyright and other intellectual property protection. These objects may not be copied for commercial use or distribution, nor may these objects be modified or reposted to other sites.

The text, images, graphics, sound files, animation files, video files are all subject to Copyright and other intellectual property protection. These objects may not be copied for commercial use or distribution, nor may these objects be modified or reposted to other sites.

 

Under no circumstances does the information on the websites constitute a legal undertaking. Emmaljunga Barnvagnsfabrik AB reserves the right to alter or supplement the information or data provided as the need arises. No legal claims can be derived from the subject areas outlined here. Our prices are solely non-binding in every respect.

Emmaljunga Barnvagnsfabik AB shall not be liable for direct or indirect loss arising from the use of the information or data found on this website. No rights and obligations exist between Emmaljunga Barnvagnsfabrik AB and the individual user of the website or third parties.

The contents of Emmaljunga Barnvagnsfabrik AB are protected by copyright. Neither all nor any part of the contents may be reproduced and/or published or saved in an information system without the prior written consent of the author. All the information or data, their use and all acts, acquiescence and omissions connected with the website of Emmaljunga Barnvagnsfabrik AB shall be subject exclusively to Swedish law to the exclusion of international law. The place of performance and exclusive place of jurisdiction is Hässleholm, Sweden.

TIETOA EVÄSTEISTÄ
Eväste on pieni tiedosto jonka sivustot voivat tallettaa tietokoneellesi kun vierailet niillä. Voit muuttaa selaimesi asetuksia siten että saat ilmoituksen kun sivusto haluaa tallettaa evästeen. Voit sitten valita sallitko vai kiellätkä tämän. Voit myös kieltää evästeiden tallentamisen kokonaan. Koska eri selaimet toimivat eri tavalla, voit etsiä selaimesi apua käyttäen miten tämä tapahtuu. Sivustomme toimii edelleen vaikka päättäisit kieltää evästeet kokonaan, mutta toiminnallisuus voi rajoittua.

Käytämme evästeitä tallettaaksemme mm. tietoa sijainnistasi jotta voisit löytää lähimmän jälleenmyyjän kartalta. Evästeen avulla tiedämme myös oletko vieraillut sivuillamme aikaisemmin ja mitä sivujamme olet silloin katsellut.

Emmaljunga Barnvagnsfabrik AB ei käytä evästeitä henkilökohtaiseten tietojen tallentamiseen, vaan vain auttaakseen sivustolla vierailuasi ja käyttäjämäärien seuraamiseen (Google Analytics).

HENKILÖTIETOJESI KÄYTTO
Kun annat meille henkilötietojasi sitoudut siihen että Emmaljunga Barnvagnsfabrik tallentaa ja käyttää näitä tietoja toiminnassaan ja myös että lähetämme ne edelleen valitsemallesi jälleenmyyjälle. Emmaljunga Barnvagnsfabrik omistaa rekisterin konsernin asiakkaista ja kuluttajista jotka ovat päättäneet ottaa yhteyttä meihin. Rekisteri sisältää nimen, puhelinnumeron, toimitus- ja ostotietoa valitsemistasi tuotteista ja sarjanumeron jos olet rekisteröinyt rattaat. Tiedot kerätään sinulta tuotekyselyistä, kommenteistasi ja tuoterekisteröinnistä.

Tietoja käyttävät Emmaljunga-konsernin yhtiöt tuotteiden toimittamiseen jne., sekä tilastointiin ja markkinointiin.

Tietoja analysoidaan ja käytetään asiakasyhteydenottojen valintaan, priorisointiin ja suunnittelemiseen. Markkinointi sähköpostin ja tekstiviestien kautta tapahtuu vain asiakassuhteen perusteella tai suostumuksellasi. Henkilötietojasi välitetään vain valitsemallesi jälleenmyyjälle pyyntösi käsittelemiseksi. Henkilökohtaisia tietoja tuotekyselyistä pidetään tallessa korkeintaan yhden vuoden ajan.

Tuotteen rekisteröintitiedot pidetään tallessa useita vuosia jotta voimme ottaa tarvittaessa yhteyttä tärkeiden tuote- tai turvallisuustietojen kertomiseksi. Sinulla on oikeus tehdä kirjallinen pyyntö kuluitta korjataksesi tai poistaaksesi kaiken virheellisen tiedon itsestäsi jota kenties olemme tallettaneet. Voit myös kieltää markkinoinnin lähettämisen sinulle. Tietojasi voidaan käyttää markkinointiin, mutta vain tulevien tuotteiden ja päivitysten osalta.

PUL (Henkilötietolaki)
Emmaljunga Barnvagnsfabrik AB hallinnoi asiakkailta kerättyjä henkilötietoja Ruotsin lain mukaisesti (‘Personuppgiftslagen’ (1998 : 204 ) (PUL) ), ja kaikki valtuutetut Emmaljunga-jälleenmyyjät käyttävät henkilötietoja vain ottaakseen yhteyttä kuluttajaan koskien Emmaljungan tuotteita. Tietoja ei käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin asiakkaiden pyyntöjen käsittelemiseen eikä sitä voi käyttää muihin markkinointitarkoituksiin tai välittää kolmansille osapuolille.