TRADEMARK & INTEGRITETSPOLICY

Trademark & Copyright

Emmaljunga Barnvagnsfabrik AB
Kronobergsvägen 14
S-28022 Vittsjö
Sweden
www.emmaljunga.com/se

ID. – Nr.: SE556462-850001
Hässleholm/Sweden

COPYRIGHT
Copyright Emmaljunga Barnvagnsfabrik AB 2017. All rights reserved. The information presented is the property of Emmaljunga Barnvagnsfabrik AB and represents the most up-to-date information available at the time of publication. No warranty or guarantee can be given regarding the current validity, accuracy or completeness of the information and data provided. This also applies to all other websites referred to by a so-called hyperlink. Nor is Emmaljunga Barnvagnsfabrik AB responsible for the content of such websites.

The text, images, graphics, sound files, animation files, video files are all subject to Copyright and other intellectual property protection. These objects may not be copied for commercial use or distribution, nor may these objects be modified or reposted to other sites.

The text, images, graphics, sound files, animation files, video files are all subject to Copyright and other intellectual property protection. These objects may not be copied for commercial use or distribution, nor may these objects be modified or reposted to other sites.

 

Under no circumstances does the information on the websites constitute a legal undertaking. Emmaljunga Barnvagnsfabrik AB reserves the right to alter or supplement the information or data provided as the need arises. No legal claims can be derived from the subject areas outlined here. Our prices are solely non-binding in every respect.

Emmaljunga Barnvagnsfabik AB shall not be liable for direct or indirect loss arising from the use of the information or data found on this website. No rights and obligations exist between Emmaljunga Barnvagnsfabrik AB and the individual user of the website or third parties.

The contents of Emmaljunga Barnvagnsfabrik AB are protected by copyright. Neither all nor any part of the contents may be reproduced and/or published or saved in an information system without the prior written consent of the author. All the information or data, their use and all acts, acquiescence and omissions connected with the website of Emmaljunga Barnvagnsfabrik AB shall be subject exclusively to Swedish law to the exclusion of international law. The place of performance and exclusive place of jurisdiction is Hässleholm, Sweden.

INFORMATION OM COOKIES
En cookie är en liten textfil som skickas från en webbplats och sedan lagras lokalt på besökarens hårddisk. Du kan i din webbläsare själv välja en inställning som gör att du får ett meddelande innan en webbplats skickar en cookie till din dator. Du kan sedan välja att acceptera eller avvisa cookien. Du kan också välja att inte ta emot några cookies överhuvudtaget. Eftersom olika webbläsare fungerar på olika sätt så kan du söka i din hjälpmeny för att hitta inställningen på din webbläsare. Om du väljer att inte acceptera några cookies så kan du fortfarande besöka vår webbplats, det kan dock påverka funktionaliteten.

Vi har valt att använda cookies för att bland annat lagra information om din plats så du kan hitta närmaste återförsäljare på kartan. Cookien låter oss också veta om du besökt Webbplatsen tidigare och vilka av våra sidor du varit inne på.

Emmaljunga Barnvagnsfabrik AB använder inte cookies för att lagra personlig information om dig utan endast för att underlätta ditt besök på Webbplatsen och för att kunna följa antalet besökare på Webbplatsen (Google Analytics).

DINA PERSONUPPGIFTERS ANVÄNDNING
När du uppger dina personuppgifter hos oss godkänner du att Emmaljunga Barnvagnsfabrik lagrar och använder dessa uppgifter i vår verksamhet och även att vi skickar dem vidare till den återförsäljare som du har valt. Emmaljunga Barnvagnsfabrik äger ett register över koncernens kunder samt konsumenter som har valt att kontakta oss. Registret innehåller namn, telefon, leverans-och inköpsuppgifter om dina valda produkter samt serienummer ifall du registrerar din vagn hos oss. Uppgifterna insamlas från dig genom din förfrågan, dina kommentarer till oss ”tyck till” eller från registreringen av din vagn hos oss. Uppgifterna används av företagen inom Emmaljunga koncernen för leverans av produkter m.m. och som underlag för statistik och marknadsföring. Uppgifterna analyseras och grupperas inför urval, prioritering och planering av kontakter med dig. Marknadsföring kan ske via e-mail och SMS används endast i befintlig relation eller efter samtycke.

 

 

Dina personuppgifter lämnas enbart ut till den Återförsäljare du har valt. Personuppgifter från din förfrågan sparas under max. ett år i vårt register. Uppgifterna från registreringen av en vagn sparas under ett antal år så vi har möjlighet att kontakta dig ifall det skulle behövas vid viktig produkt- eller säkerhetsinformation. Du har rätt att skriftligen utan kostnad begära ett registerutdrag eller rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter om dig. Du kan också spärra uppgifterna mot marknadsföring. Vi kan också komma att använda dina uppgifter i marknadsföringssyfte, men då enbart som information om framtida produkter eller liknande.

PUL (Personuppgiftslagen)
Emmaljunga Barnvagnsfabrik AB hanterar de från Konsumenten erhållna personuppgifterna enligt datalagringsreglerna i Personuppgiftslagen (1998:204) (PUL) och även Emmaljungas Återförsäljare förpliktar sig att följa PUL och att enbart använder den erhållna informationen för att kontakta Konsumenten för att följa upp dennes e-förfrågan angående Emmaljungas produkter. Informationen används inte i något annat syfte än att hantera kundförfrågan samt får den inte heller lagras för annat marknadsföringssyfte eller vidarebefordras till tredje part.